11/26/2010

rosmah mansur patut pencen



rosmah mansur!
sape tak kenal an? wife nye PM kite..
bulan ogos baru2 nie dy ade terlibat ngn pnganjuran satu majlis gile grand kat monte carlo.. ISLAMIC FASHION FESTIVAL..
kat mane2 pon ade je sebut sal bende nih.. trademark dy ;
DISCOVER DA BEAUTY OF MODESTY..
haa,,teng0k! trademark pon gempak semacam.. xde la trademark cikai2 cam yang dalam tv uh.. ''kerana dirimu begitu berharga''..''c0rnetto show your love''..''ingat nescafe ingat haluuuuss''.. xdenye.. IFF ni memg femes ah.. lam tv ade, paper, radio..
maybe dah basi dah pon...



agak2 la sape ag ek yang terlibat? j0m cekidout....



tapi tapi ak pon taktahu festival ni tema amende tah..
beauty?? islamic?? modesty?? fashion??
yang aku taw memang la,, pakaian yang dorang reka cipta uh.. yang suh model2 catwalk pakai uh.. memang ISLAMIC GILERR k0wt.. lepas tengok bende uh.. baru la ak paham ape yang VVIP2 cam si rosmah tu pikir sal islamic modesty.. patut ah dy xpakai tudung.. islam moden upanye....

(X_x'')

nak tengok cket islam m0den camne..............



.......................................................................................

ok! tu dah tengok pengajur.. skang nak tengok fesyen terbaru lak.. kot2 leh jadikan panduan nak jadi CANTEKKK!



selendang jangan lupe.. innershirt wane same ngn kulit skali..










agak hebat dicitu~ omptih pon mai tengok! aii.. tengok islamic fashion ni.. tringin nak masuk islam ke cik kak oi??



h0t model gituww!~

...urm...

tapi yang aku bengang nye.. letak tulisan yang xpatut diletak.. apehal la rosmah nih.. dah xreti nak pikir ke.. kalo bukan dy yang reka cipta baju2 tu pon.. designer islam ke sape tah yang wat baju2 nih.. dah la baju tah pape.. fashion yang hanjing2 je pakai.. ade ke letak name nabi kat baju?? yang lagi menariknye... slambe cicak je letak kalimah uh TERBALIK???? dah nak mampus ke ape orang tua tuh??



dah xde fesyen lain ke weyh?? pesal xikut je ikon First Lady of Malaysia kite?? pangkat dy lagi tinggi kowt dpde rosmah uh.. tah pape..

haa.. ni la baru islamic fashion..


DYMM Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong Tuanku Sultanah Nor Zahirah

4 comments:

MiSs aNySs said...

i dnt like her either! mcm syiok sndri gila kn!

an nur said...

hemm.. kalo ye pon tanak wat baik.. jangan la pngaruh orang len.. nak jahat s0rang2 lahh.. aiyoo..

aL sYa said...

ske post ne..
tah cmane la beliau fhm dgn konsep modesty dlm islam..maybe dengan x tutup aurat btol2 dikatakan 'modest'?huhu

1st lady kte permaisuri agong ek?setahu sy,besenye 1st lady gelaran utk isteri PM/presiden..my opinion je la..sori klu slh..

aL sYa said...

rujuk cni dl ok..mcm fitnah jgk sbnrnye..
http://penembak-tepat.blogspot.com/2010/10/mana-satu-gambar-hina-islam-dalam.html