1/26/2011

FIRST N LAST, ENTRY EMO DARIPADA AKU. EHE. HOPE TAKDE ORANG MUNTAH-MUNTAH.

''waktu terasa semakin berlalu..
tinggalkan cerita tentang kita..''

aku sayang kawan-kawan aku. dari tadika, sampai la sekolah menengah, sampai la matrix dan sampai la universiti. 'ada cerita tentang masa yang indah. saat kita berduka, saat kita tertawa.'
selama aku berkawan, aku kenal banyak ragam. tak sama. dan aku cuba sesuaikan diri ngan semua ragam tu. even aku taktahu macam mana dorang judge aku kan. hope aku takde buat korang-korang sakit hati sakit mata tengok aku. friendship will never ends.



nanti kalo kita dah duduk jauh-jauh, dah tak jumpa, dah jarang dengar khabar, agak2 our friendship will fade or not? aku harap takde orang lupa kat aku. walaupon kenal sekejap. sebab 'ada cerita tentang kita'.











kepada kawan-kawan aku esp budak jkkp, i wanna thnx all of u. sebab layan aku ngan baik. even aku kadang-kadang annoying. korang terbaeekk ah! dulu, masa mula-mula masuk sem, aku ingat korang macam cold je. ok la. aku bukan peduli sangat sal orang. then i realize, there's a very nice friendship dat i have with u all. first impression is not always believable. ehe. aku suka korang punya team work, walaupon setiap subjek, grupmate lain-lain. nice2. tapi sejak dah pisah kb n kk, aku rasa sikit punya sunyi je class. dan ngan dak kb pon dah jarang jumpa.
agak sedih disitu~ huhu.



andai kata la satu hari nanti aku dah tak duduk ngan korang, tak makan sekali, lepak kat surau sekali,, aku akan sangat rindu kat korang-korang. sangat amat. T_T. hana, syieda, syilla, que, ayu, erna, nasha, aje, yana. aku akan rindu gilak pada orang-orang ini. betol lah. setiap perkara ada hikmahnya. ada hikmah aku masuk ukm. dapat kenal korang. =)



see? ehe. da nicest quote for me. i'm giving up. life is too short. its useless la to do wat i dun want to do. then i juz let dis go. can meh? ;) ''gudbye isnt da hardest part. its what i have to leave behind. dats hard.'' so? haha. dun mad at me la if i dissapear without a gudbye.
a hard-to-say word.



i believe in dis. ada orang yang lebih yakin dengan diri aku, berbanding aku sendiri. kawan. ada perkara yang kawan kita lagi tahu tentang diri kita. setiap semangat yang mereka bagi, dats wat we use to continue struggling.



whatever i do, i have my own reason. as long as i dont tell u, dun try to guess. mostly wrong. then juz let me be. n i really wanna thnx you for dis friendship!
keep in touch,, ^_^

pssst; simpan bebaik katak aku. =P

12 comments:

the GirL said...

terharu la plak.... sob,sob,sob.. touching, touching...
gua share kt FB k... hahahaha..
kasi femes sket...

EIPUL said...

aku pun sayang sama kawan aku

peace no war

Anonymous said...

i really knOw wat u mean
huhu~

yoo hana said...

thanks coz sudi kwan ngan ak~huhu
(emo kjap)

annur said...

girL~ huhu. tak sempat nak halang, ko dah share. hik3. fizi pon skali. aduyai..

eipul~ same2. kawan betol or kwn blogger, sumer aku syg wei. ^^

anonymous~ weyh, pesal tak guna account ko? haha. mcm la aku tak cam kan. eheh. neway, thnx!

annur said...

hana~ ehek. ko ape pon emo je selalu. bukan perkara pelik pon. eheh. thnx tahan dok ngan aku wpon salu kena marah. peace!~

ashraf said...

all rite

the GirL said...

anNur!! baru aku perasan, apsal muka aku tembam gila???? apsal gune pic tu???? haisshh... stress...

annur said...

ashraf ; haha. pesal link kat post nih? haha.

girL ; alah, tembam pon, takleh kalahkan hana pny! haha.

loosehead said...

hye anis..simpan elok2 ape ak bg tu..spe xsyg kwn wes..klo jmpe ak mane2 pon,tego je ak..ak kompem tego blk.tkot ak xcam ko ke ape ke,xpe,igt kn blk..nh pesan ak,do wat ever u believe in.dont care about wat will people said 2 u,coz u knw its da rite thing 2 do..tu prinsip ak dlm wat bisness,and ak rase ko leh pakai gak dlm idop ko.ak support je ape2 ko wat,as long xlanggar hukum tuhan..smoga ko epi slalu..amin..
p/s:raye dtg umah ak!!

yoo hana said...

nak jgak sbut bisnes die 2..haha

YusRa said...

follow me back
www.yusrasuperstar.blogspot.com