2/11/2011

dorang ni licik. kan?

teeet!! keboringan di hujung minggu. huhu. tadi aku bukak le pesbuk, lepas dah dekat dua minggu tak bukak. tengok home. ada kawan aku post ape tah. pasal microsoft word. maybe dah lama benda ni. aku je baru perasan. mula-mula aku tak ambik kesah sangat la sebab aku guna open office, tak guna microsoft. pastu hana mai lepak sini. oleh sebab aku ada donlod komik tadi, dy mintak la nak baca. so kitorang tukar la lappy. dalam ni ada microsoft. curious jugak la kan pasal post kawan aku tu. so, aku ingat nak try la. hmm..

ni post kawan aku tu.

*
*
*
*

ni yang aku jumpa.

kalau ikut komen yang kawan kepada kawan aku komen, dy interpret macam ni.
AIRCRAFT + TOWER = DIE + JEWS.

sebelum aku teka maksud sebenar gambar tulisan tadi, baik la aku godek-godek cari pasal tu kan. rajen pulak aku. huhu. dan aku jumpa ni.. kat sini.. rupanya memang ada yang dah perasan lama sal benda ni. tapi kan. baca punya baca, aku macam pelik. dah konfius mana cerita betulnya. baca perenggan last.


oleh sebab banyak info with no proof, so, conclusionnya, boleh tak kalo aku nak teka je apa pasal font wingdings dicipta? maybe khas tuk kod-kod pihak berkenaan? taknak orang lain tahu agenda, so dorang boleh rancang tanpa disabotaj dan dikecam? ke sebab orang-orang mereka dah tahu pasal kod ni dan semua yang berpihak kepada dorang dah plan awal-awal tuk larikan diri untuk menjadikan majoriti kematian dalam tower tu adalah pihak musuh? hurm.
oleh sebab kebanyakan program komputer dorang yang cipta, kalo kita godek-godek lagi. banyak je. yang ni yang dah jumpa. yang tak jumpa lagi, tah tersorok kat mana lagi.

yang ni hana dah delete awal-awal. so, aku takleh nak snap gambar hape yang disebutkan tu.

lagi satu, tengah-tengah cari sal wingdings bagai, jumpa yang ni. kat sini. huhu. satu lagi pelan awal amerika tuk bagitahu rakyat dy pasal nak bom tower tu ke? supaya berjaga-jaga, jangan duduk kat tingkat atas-atas? kali ni guna kod lukisan pulak ke? aduh. licik doe.

aku takleh try wat sebab aku takpenah pegang duit ni. huhu.

aku tak sure ada tak kawan-kawan aku yang rajin. hehe. kalau sesape rasa dy seorang yang rajin, baca la sampai bawah pasal duit ni. ada satu komen cambest.

aku tolong bacakan. aku kan rajin.

takde ke orang-orang-kurang-didikan-masa-kecik ni nak cipta benda-benda yang lagi berfaedah? macam.. duit kertas yang kalo lipat-lipat jumpa gambar love ke, wat jadi kod. nanti kalo nak propose sesape bagi je duit lipat tu. gituu. takde la sentuh pasal sensitiviti bangsa lain, agama lain. ni tak. agenda macam bagai. ergh!

5 comments:

... said...

s salam..
syukran..
minggu pertama masa wtc tu musnah, fakta kod diatas sudah dikeluarkan untuk dikaji.
cuma tahu dan tak tahu je pasala info diatas.
apapun, masih banyak lagi..cuma mungkin kebetulan..wallahu'alam.. bukan setakat word.nero, phososhop pun ada. antivirus pun ada.

eh..cerita ni disebarakan dari ukm ya? semalam pun dapat msg dari kawan yang juga pelajar kat ukm.hm...

EIPUL said...

wow
aku tak tau plak yang pasal wingdings tu tapi yang gambar bendera israel ngan lilin tu aku da jumpa dan da delete pun, huhuhu

dunia sekarang...

annur said...

.. ; wslm. ow, kat photoshop pon ade eh?? erk. a,ah. dapat dari kwn ukm. =)

eipul ; haa, gambar lilin tu la! tapi aku tak sempat nengok. weyh, agk2 lam open office pon ade ke?? aduyai. ce cek ce cek..

FaKArePa!n said...

ni semua agenda yahudi dan kristian..

jom baca entri baru..

Antara MU dan City

nadira shahid said...

good info, bru taw.. US sgt licik! especially yahudi.. yg rusuhan kt mesir bru2 ni, tak sure ade kne mengena dgn israel ke x..