4/09/2011

MAHU JADI DIRI SENDIRI

haiya! sempat lagi tak nak join segmen ni? baru tahu la pasal segmen ni. tu pon sebab baca entry the girl ni. worait. ada setengah jam je lagi sebelum segmen ditutup. arggh! sempat tak ni? sempat tak ni? *stress*. haha. eching la. [=.=''

tekan kuat-kuat kat gamba tuh kalau nak pegi ke belog penganjur..
kalau tak menjelma jugak, ni haa link miszydiann~

KONTES DIMULAKAN....... DRAM DRIM DRUMMMM~

sila letak header comel ini di entry korang
~okay, dah letak header c0mel kat atas tuh..

tajuk | Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri
~worait. awal2 agi dah tulis dah tajuk tu. ngEe ~

ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?
~kat ruang tamu laa. leh tgk tv, leh tido, leh makan, all in one lah.

pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
~sesat kat alor setar. konon nak pegi pekan rabu, nak beli tudung la ape la.
sampai lupa jalan balik. last2 kad matrik kena tahan sebab balik lewat.

tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
~kurang prihatin, malas nak melayan. so, kalau boleh, nak ubah, h0pe jadik
lebih caring la lepas ni. eheh.

jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?
~matematik. sebab sy suka tengok budak2 pegang kepala sambil tekan-tekan kalkulator.

bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?
~sy takpandai nak memujuk. dan takut oh nak tegur orang ngah sedih.
kalau kawan nangis, sy duduk je diam-diam kat sebelah dy, tak tegur tak ape,
biar je dy nangis. at least kalau dy nak luahkan, ada pendengar kat tepi.

apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
~tido. letih la nak marah2 orang.

lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
~lagu kanak2! sebab comel oh. mana kucing mana kucing, di dapur di dapur,
curi ikan goreng curi ikan goreng, miaw miaw miaw, miaw miaw miaw....hEe~

lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu
lakukan untuk menarik perhatiannya?
~neves ah kalau dy duk depan mata. senyap je la. n curi2 pandang sikit2. eheh.

mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?
~mata la kot. (perahsan w0o.haha)

worait. dah jawab dah sumer.. huhu. lagi sepuluh minit nak habis masa. hope penganjur baca la ye.. =D


4 comments:

the GirL said...

wakaka.. mata menggoda....
ey lagu kub=cing tu cne??? xtaw pon,, hahaha

the GirL said...

*excited menaip.. slah eja kucing... hahaha....
gila... sabo je le..

an_Nur said...

alahh. tapi macham tak masuk list je entry aku nih. sedih ah.

lagu tu tiap pagi budak2 ni nyanyi kat taska. meh ak nyanyikan nak? nnti aku siap wat gaya lagi okay? eheh.

MiSzy DiaN said...

sesat kt alor setar??
lain kali bawa peta.. hihi..
wahhh jhat arr kmu suka tgk org bngung2 kalu jwb math... hehehe..

jom share dgn yg lain kt cni..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/hanya-satu-ucapan-terima-kasih-buat.html