7/21/2011

aiskrim..;)

ohmai! now that i knew im reeeeeallly J.A.K.U.N! huh. fine. i know. fine. know. fine. jakun. LOL ;P

bell's ringingg! ting ting ting ting. oh okay, dats abang jual aiskrim kat kampung aku. like that bunyinya. but before this i just let him go, berlagak taknak makan aiskrim. huhu. and just now, my sis duduk kat luar with me, and there's abang jual aiskrim tuh beronda keliling kampung lagi, and lalu depan rumah aku, and guess what,? adik aku panggil, and dia cakap kat abang tuh, nak beli aiskrim dua. one for me la kot. then, she went into the house to take her money, tinggal aku sorang-sorang. lama punya tunggu, aku pegi la kat abang tuh, kot la dia nak bagi aiskrim dulu, boleh aku makan sorang-sorang. ngEe~ then dia bagi dua benda petak, yang dicucuk dengan lidi. aku pon, erkk, nak suruh tolong pegang ke ape ni? okay la, aku ambik tolong pegang then continued to wait for the ice cream! huh. lama dah tak makan aiskrim. >.<

dalam dua tiga minit lepas tu, adik aku pon keluar, dengan syiling penuh kat tangan. ai, baru korek tabung ke? haha. shhh! mujur dia nak belanja tu weh. datang-datang je dia terus bayar kat abang tuh, then pull my hand, masuk rumah. wait, yang aku pegang dari tadi tuh aiskrim ke?? =.='' walawei, patut la abang tu tengok apesal aku tunggu je kat depan motor dia dari tadi walaupon dah dapat aiskrim! ohmaiiii~

''SEJAK BILA AISKRIM DAH JADI PETAK-PETAK MACHAM NI??''


the white one is perisa kelapa, another one is chocolate.


pssssst; rindu pulak nak makan aiskrim dalam kon!




2 comments:

the GirL said...

err.. skg dh xde kon ek?? haha.. tak tau la plak...
bape hinggit satu tuh???

an_Nur said...

haha. taktahu la kt tmpat lain tu camane. singgit satu. uhhuhu.