9/21/2011

NEW FACEBOOK. AGAIN. *SIGH*




dulu lain, sekarang lain.
*eh, tapi baru semalam aku bukak fesbuk. hokay,
kena guna semalam lain, harini lain instead. ;)


kalau dulu, dia renew kat profile, show everything yang kita komen kat orang, yang kita post kat orang. jujur, jujurer and jujurest. sekarang nampaknya fesbuk sedang menaiktaraf tahap kejujurannya. kat home pon dia tunjuk SETIAP apa yang friends buat. seeeemua benda aku tahu. wa wa wa...


''oh, dia ni like teddy bear, dia ni suka scoobidoo,
dia ni cakap gedik-gedik dengan boipren dia,
dia ni muah muah kat sepupu dia sen
diri
ohmai gosh! bla bla bla..''



hapedol? public sangat lah. ni yang aku makin takberani nak guna fesbuk nih. eh bukan aku aje kot. most users hate it. tambah-tambah lagi yang spesies macham nih,....


KAKI PAW.


betol. betol. lepas ni dah susah nak paw orang sana sini. ;P



STATUS MAU EMO SAJA.


nak emo pon dah tak senang. ada yang makan kaki nanti.


B
U
T



THE SADDEST PART IS WHEN,,




SEMUA ORANG AKAN TAHU KAU DIREJECT! T_T

WAWAWAAAA~

**********************************


#AMAR, JUNG MIN, AARON takde kena mengena pon dengan aku.
editted pictures. thanks for lending me ur names. ;)





7 comments:

hana said...

paling ak x than jungmin ckap mlayu..haha,amar bahrain 2 sape weh?artis ke?

ANNUR said...

hahha. a,ah. amar, yg belakon dalam laila manja.. ;)

nabilasyafiqa said...

hoiiii,ble mase jungmin ckp mlayu?hahaha.xsnonoh kau ! menci lahhh . hahahaha

ANNUR said...

=.='' dah aku mane reti korea. huhu.

Ary said...

i like aaron n korean artis too...:)

singgah kembali dik..
Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

afiQah ismaiL said...

haha comel kalau aaron aziz reply cmtu :P

fiza nurani said...

Hahaha, pandai ..