10/13/2011

KAWAN PSYCHO YANG BEST. ;)


Kadang-kadang ada kawan-kawan yang psycho adalah sangat best. eheh. *kadang-kadang sangat seram!

tengah hari tadi, ayu (chibi chan) dengan que (que zulfikri) datang bilik hana. masa tu aku tengah tidur kat situ, qada' yang semalam tak dapat tido sebab lapar gila. betol, semalam memang lapar gila! ada je megi, tapi tupperware takde. terpikir jugak nak makan dalam jag (darurat), tapi sudu pulak takde! tak tergamak pulak rasanya nak makan megi pakai tangan. kesian gila kat aku. ;'(


nak pinjam sudu dengan orang sebelah, masa tu dah pukol 12 lebih kot, tengok bilik pon semua dah gelap. nak pinjam dengan budak block sebelah? err, mak aku tak bagi jalan malam-malam. bahaya! ada monyek jahak! =.='' ha la, pukol 12 lebih baru perasan yang aku lapar, syok tengok drama. padan muka sendiri. tapi tak boring sangat walaupon takleh tido, sebab ada budak pemalas suruh aku tolong dia buat assignments. haha. thanks budak malas! ;B

ohya, berbalik kepada cerita ayu dengan que datang bilik. sangat kebetulan, aku baru je lepas kemas bilik hana yang huduh berserabut tuh. baaaaru sangat! so, merasa la kau dapat pujian seketul dua kan hana? heh. credit to me.


''WAHH HANA! BILIK KAU CANTEK KOT,, KEMAS GILA!''


hana, esok belanja tomyam! harus! ;))))

diorang datang sebab ayu attracted nak main keyboard lepas tengok gambar hana (yng di LIKE oleh shuk juga. heheh). tipulah tengah main. dia letak aje jari atas key, sebab nak suruh ambik gambar. haha. sorry kantoikan.


weh, ayu psycho gila kot lepas main satu dua lagu. haha. tapi best ah kau main ayu. neway, thanks ajar aku lagu last tuh! ;))

dari pukol 1.30 sampai la pukol 4 petang, letih gila tengok budak psycho main keyboard. haha. eksaited terlebih! que pulak, lepas satu satu coklat aku habis kena bedal. hana? sokseksoksek layan emo tengok cerita korea. tak tengok sekeliling dah. tu kalau dia tengok sorang. kalau ayu tetiba terjeling dan terjoin tengok seminit dua, haa sudah!!


''EEEI KAU TENGOK TU HANA! DIA NI MACHAM SIOT GILA BUAT MACHAM TU KAT AWEK NI. AKU RASA NAK BUNUH AJE EEEIII!''

''MELUAT GILA MACHAM HAPE! DIA NI KAN BLA BLA BLA..''


menggeleng aku dengan que tengok budak dua orang ni. mengutuk sini, mengutuk situ. huh. kipas-susah-mati korea yang emo! psycho gila.


......''que, kita makan aje la coklat ni diam-diam.'' isk isk.


NICE!






5 comments:

hana said...

weh,ak men real kot~mne ad ltak jari je..ish ko ni..xnampak ke aura maxsim 2??hehe

ANNUR said...

hahah. cover2.

nik lan nik mat said...

kite ade kwn psiko relek jek

ANNUR said...

haha. psiko betol2 ke?? errr.

Rina Comell said...

Good luck..!!