12/30/2010

AKSI PELAJAR KEJURUTERAAN TERLAMPAU!

ni lagi satu entry sal dak2 class aku. sori kepada sesape yang bukan belajar same kelas ngan aku, sebab aku post gamba-gamba budak kelas aku jeh. tapi ini entry amat sangat bahaya. ibu-ibu mengandung dan lecturer- lecturer garang amat lah tidak digalakkan untuk melihat aksi-aksi dibawah. sekian.

*
*
*
*
*


..AKSI PELAJAR TERLAMPAU..


TERLAMPAU KIUT

TERLAMPAU SERAM NAK TENGOK
*ini serius. kena bantu dia.

TERLAMPAU KECIK

TERLAMPAU GELOJOH


CHAI TERLAMPAU


AGAK TERLAMPAU


TERLAMPAU APE NI EH?


TERLAMPAU MENGGODA

TERLAMPAU TEMBAM


TERLAMPAU BESAR SPEC BELIAU


TERLAMPAU TAKDE KEJE


TERLAMPAU RAJIN


TERLAMPAU BEST


TERLAMPAU GATAL


TERLAMPAU HOT
*kami tak hot, kami cool



TERLAMPAU CUN

pssst; sori la weh. aku memang takde keje nih. haha.

7 comments:

man yusoef said...

yg main gitar tu adik yuna ke???..hehehe

Anonymous said...

agak terlampau di situ yah.....

an nur said...

haha. yg men gitar? bukan adik yuna, adik annur rafalli.... haha.

an nur said...

haha. teror jugak bm ko syila. kalah aku. haha.

the GirL said...

woi...!!! pencuri gambar...!!
kau mmg melampau...
menyebabkan aku gelak sorang2 sampai menghidap penyakit perut yang terlampau..
hingga menimbulkan rasa nak tampo orang yg terlampau-lampau...

Anonymous said...

haha nie mmg melampau..
gambo aku yg comey gak ko ambik..
bgos2..
fatin hot g2...haha xley bla..

EIPUL said...

dan ko?

terlampau bosan sampai godek2 komputer carik gambar2 kosmet, pastu upload kat blog, betul tak? haha