1/01/2011

hari pertama tahun 2011 yang sangat cool.

huhu. kesunyian satu penyeksaan. aduyai. dari ari jumaat lagi aku cuti. cuti memang best. kalau kawan-kawan aku tak balik rumah. ni rumet aku pon balik, bilik sebelah pon balik. hana pon balik. bilik dua tiga belah tepi-tepi aku ni pon, sumer balik. huh! ape nak jadi budak zaman sekarang nih? erk. xde kaitan. nak keluar pon taktau nak ajak sape. yang ade kat sini, sumer tanak keluar. nak study. [=.=''

ok je la kot dok sorang. bukan aku nak keluar joging ke senamrobik ke hape ke. cuti-cuti tido la. tapi ujung minggu ni bosan pulak asyik tido je. okeh. udah2 la meluahkan perasaan. ehhe. ni haa. masala
h aku sekarang nih. bosan sebosan bosan nye. dan lapar selapar laparnye. jugak boring seboring boring nye. pagi tadi bangun-bangun, senyap je dunia. monyet-monyet pon keluar shopping jugak kot. memang takde sebarang bunyi. erk. ke aku tido pakai kapas? x2. aku dah cek. betol la aku tak pakai ape-ape kat telinga. takpe lah. pepagi buta agi layan korea. ehhe. bukan nak tengok sangat pon cerita ni. saje nak tengok balak aku. sihat kah?


my muchuk2 is pic paling atas.

pagi berganti pagi. tengah hari berganti tengah hari. petang berganti petang. malam tak berganti lagi setakat nih. erk. ok fine. tahap kebosanan aku makin kritikal. kalau incik nuff nampak, memang la dapat lima enam BE sekali gus. dan mula la rase lapar. kelaparan mengatasi ke-diet-an. selalunya macam tu la. so, dengan berseorangannye aku pergi la ke cafe. sampai je, cafe lengang. ok, maybe sumer warga kolej aku balik rumah atau pon sumer tanak makan malam. jaga isi perut. ah, peduli hape aku. jalan punya jalan, nampak la mamat-mamat hensem. terkontrol ayu pulak aku. erk. ayu la sangat. gadis ayu berselipar jepun kuning. ceeet! dorang tak pandang pon. rabun kot. [=.=''

''makanan panas takde la ari ni. tukang masak tak datang.''

kecik hati aku. musnah hancur lebur harapan aku tuk makan. last-last order neslo jek. time balik, frust punye p
asal, tak ingat dah nak kontrol ayu. muka dah ketat semacam. sekali tengok dah macam rita rudaini kena sembelit. dua kali tengok macam rita rudaini kena gigit nyamuk. tiga kali tengok memang dah macam rita rudaini dah. aku tak tipu. siriyes. *ini serius. kena bantu dia.


sebijik muka macam aku.

ok lah. dah terbukti, aku memang sangat lapar sekarang nih. dan masa ni lah aku terbayang kenangan-kenangan tahun lepas, part makanan punya je. kenangan-kenangan lain aku taknak ingat pon. kalau la ade big apple depan mata.....


erk. silap gamba. ni apple big. bukan big apple.


ini baru betul big apple. bukan apple big semata-mata.


fries mcD yang amat menggoda jiwa.


latte yang amat sangat enak jika depandang.


out of those things, aku makan ni jek.

dinner cincai pon xpe, aku still ade dessert.


rembat rumet punye.

dah lepas makan uh, aku still lagi boring, takde nak wat hape. ym situ, ym sini, fesbuk situ fesbuk sini. sori kepada sesape yang aku wat kacau.
contoh terdekat; loosehead kiddow (budak otak longgar)

nahh, aku siap snap ag. ade prob, takleh nak screen capture.


budak nih baru nak jiwang, aku terkacau pulak. sorry bai. aku tak berniat..........

haa, lepas nih aku dah kena gerak, pegi bilik member. felo aku kate takleh tido sengsorang. nanti monyet masuk bilik, tido sekali. tanak aku. (ayat nak mengcover). bukan ape, selama ni aku ok je tido sorang-sorang. tapi semalam aku blogwalking, terjumpe lak kisah nih. seriau kot. mase tengok uh, meremang bulu roma aku. last-last duduk merempat kat pintu bilik, cari ketenangan. nak bace entry tuh? cek kiri kanan dulu. huhu. line clear x? nah, ini belog nye.

sementara tak pukul 12 lagi nih, aku habiskan masa kat bilik aje lah. bak kate orang putih, room sweet room.sebagai seorang student yang agak rajin, aku try la bukak buku, bace, kot2 melekat jugak sepatah dua kata kan. buku mane yek nak bace? tanak la al-jabar.


rajin x aku?

tapi tak sampai lima minit,, AAAAARRRRGGHHH!! tension siot. haha. tah la ape benda yang aku sempat bace. belek front page ngan content je la kot. pastu aku amik langkah bijak. tiinnggggg! *tetiba ade mentol atas pale. tapi tak menyala pon. lol.

JOM MAIN GAME!


baik untuk minda yang tenang.

ok lah. aku nak layan SIMS nih. babai. kepada sesape yang bace entry nih, diharap korang kesian akan aku, lalu dengan senang hatinya mengajak aku keluar esok untuk makan-makan. boleh?

psssst ; erk. takde benda aku nak pssssst kat sini.

4 comments:

EIPUL said...

haha
aku dulu pun bosan mesti main sims,
tapi laptop aku da format, cd game tu pun da hilang ke mana, rindu plak nak main

the GirL said...

cian ko annur... aku X mampu nak ajak ko kuar sbb balik kampung.... hahaha

athirah rosli said...

jom kua..esok mlm ak b'tolak ukm
3 hari.tapi mlm jela free.bley?

an nur said...

boleh2. dok kolej mn? tp law mlm, jap jew la leh kua. ktm smpai kol 11 jerr.