12/28/2010

bila buah jadi gadget.

hye.
ingat lagi tak ketika 'blackberri' n 'apple' hanya la buah-buahan?
*ayat dari
sEp sed0 sedunia.

memang ingat. mase tuh, buah2 ni kalo kat mesia memang femes la sebab dorang tuh buah import. kan? aku pon. mase kecik2 dulu, kalo dapat epal kat skolah, aku simpan sampai malam. malam tuh, kalo ade cite bez, baru la aku makan epal uh. cam orang kaye2, tengok tv sambil makan buah. haha. skarang kat mane2 pon da ade. even kat pasar malam pon da berlambak ade. ye x? huhu.

dan sekarang buah2 tuh dah bertambah femes, sebab dorang da jadi brand tuk gadgets, contohnye phone n lappy.




zaman dulu kala.


zaman sekarang kala.





zaman dulu-dulu.


zaman sekarang-sekarang.


untuk 18 tahun ke bawah. xmemerlukan kawalan ibu bapa.

dah tengok? betapa lain nye dulu dan sekarang? hurm. ade sesape tengok cite iCarly tak? aku sangat suke tengok cite ni okeh. sangat bez. lam cite uh, carly pakai lappy n henfon brand pear. (erk. pear??). ye. pear. [=.=''




zaman tak femes.


zaman sudah femes.

tapi, tolong la jangan wat brand nih. plez3!!

*
*
*




buruk ngat aihh.

ye la, nanti aku nak wat facial pakai hape??

kalo yang ni?????
sape nak wat brand nih? aku nak order tros. hahaha.
*semangat gile.





pssssst; jom g pc fair ukm! ehhe.

11 comments:

cAmca Dan GArpu said...

nak komenn :P..hehe..

PeNgEmiS dUniA said...

kalo wat brand kura-kura takut orang kate lembap lak kang . hehe

an nur said...

haha. sengal. tengok ekor la. ni kura2 excited dan agresip punye. haha.

man yusoef said...

teringat satu quote dari kawan kat fb yang klaka

"ancient people must wondering why apple and blackberry nowadays really expensive".

.hahahha

an nur said...

ehhe. tol lah. kalo ade sekerat dua yang still hidop, tercekik kot tengok hage. haha.

ANATI SOKI said...

wahahah.. pc fair kat perlis ada satu kelmarin.. most shocking pc fair ever! ada 2je booth kedai! rasa cm nk hentam je diorang. promote iya2 satu prlis. sekali pg.. ada dua booth je. adoih

Miecyber said...

Kretip....:D

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

ira-yoshida said...

klw lah ada laptop brand timun...aku beli!! hahahaha...

an nur said...

erk. pesal lak.?

EIPUL said...

yang laptop kura2 tu keluaran syarikat ko ke? haha

good luck, tapi aku takkan beli sebab logo dia macam kelakar, haha

an nur said...

ko memang kan. bukan nk sokong aku x. hishh.