2/17/2011

bw terhenti kerana wifi teruk.

malam ni aku taktahu la mood hape.. tapi aku ase cam nak blogwalking secara bersungguh-sungguh. haha. dengar macam bagus je kan. takde la. maksud aku.. aku juz nak bw. tu je. biasanya aku bw kat sesape yang komen aku.. sesape yang tinggal link kat shoutbox aku je. tapi tadi aku taktahu camner.. aku terletak link aku kat sahabat blogger kat fesbuk. uhm. cun saja! haha. dan first time kot aku bw amik link dalam tu. dan kali ni jugak aku bw banyak-banyak. cambest jugak eh. baaaaaanyaaakkk gilak. siyes banyak. aku dah bw hampir separuh.. then disebabkan aku bukak tab banyak-banyak.. lappy aku dah jammed dua kali. nak kata lappy panas.. asenya dah letak cooler. tapi jammed jugak. maybe wifi sini tak sehat lagi. dah seminggu you. wifi ukm camni. huh. so.. mintak maap la. separuh jalan je sempat bw. tapi memang syok ah. cam luas je pemandangan. ahaha. tapi disebabkan dah dua kali lappy aku jammed.. tukar channel la pulak aku. stop la dulu bw.. donlod komik lak. huhu. kalo jammed jugak.. tdow lagi baekk!~

-------------------THE END-----------------------

5 comments:

iday said...

hehe,,sabar okay,,nanti sambung bw lagi k,,ni pon pnjam mmber nyer bb,,br dpt online,,huhu

cokelathati said...

hye nur, chua kt cni.. :)
btw, thanks sbb BW kt blog chua, smpai jam lappy
mlm td. naseb baek smpai kt blog chua lappy xjam
n sempat drop 2 comments kan kan kan?
nur, tnya cemane nk buat butang suke tu kan?
ce nur buat lg skali. jd x?

nurul nadia nasir said...

hye nur thnx bw kat blog nadia taw taw ! nadia bw balik kt blog nur ;)

♥cik Y U Y U♥ said...

wahhh ! rajinnye dea berBW .

naty BW blog yuyu iye .

wee~

Farra Wichi said...

tu ar . . lmbat cm siput je kn . . hehee . .