8/02/2011

editing mangatar.



salam dua ramadhan! ;)


hari ni memang sunyi. tadi aku duduk jugak lepak kat depan rumah, tapi tak sampai setengah jam, huh, takboleh jalan daa. bosan urgh! nak online, laagi boring, semalam dah online puas-puas. nak tengok tv, urm, yela, nak tengok lah ni! *lepas ni*.

haa, online lagi sekali la jawabku. bukak fesbuk, bukak blog, termenung depan lappy. haha. gitu la. nak poke kawan-kawan pon dah tak lalu. asyik poke je. letih arr puasa-puasa nak poke orang. huhu.

*ting!* tetiba ada ilham, nak buat ape. edit mangatar! dulu aku ada like page tu, tapi takpernah try buat, sebab line tersangat teruk. sekarang dah lajuuu gila, nak buat meh! ;)

now here we go!


lepas dia tanya male/female, macham ni haa keluarnya.

sekarang baru aku tahu, rupanya banyak benda differs antara manusia nih. see? bentuk muka pon dah banyak. aku bentuk ape eh? *ambik cermin*. fun jugak buat benda ni, IF line laju la. haha. kalau tak, loading..loading..loading, lepas 15minit tunggu, tetiba line disconnected. wa wa wa. kau boleh baling laptop ke luar tingkap lah macam tu. XB

hah? ape jadi lepas tu? dah klik situ klik sini, aku dapat macam ni. eh, kalau kau klik benda lain, dapat lain la durh. =.=''


muslimah gituww!~

aku ada cari jugak tadi nak letak jerawat kat pipi semua, tapi takde. tu yang nampak suciii je. haha. flawless. haishh. canteknya budak ni. kehkehkeh. okay, dah settle, boleh dibuat profile picture kat fesbuk. ;)


pssst; eh eh, try la jugak!



5 comments:

the GirL said...

tak mcm muka ko pon... Flawless gila.. haha

the GirL said...

tipu!! xde jerawat.. aku cari ade je!! haha

an_Nur said...

nyampah aku ko ni. muka aku mmg flawless kan.? ape lagi takpuas hati ni?? kihkihkih.

weh, buat la jugak!

Eipul said...

wah, nak try buat gak ar, macam best jek, hihi

an_Nur said...

eipul! lama taknampak ko online! eh buat la,, aku dah siap letak jadi profile picture lagi. hihi.